|
|||||||
Kedi Sağlığı icinde Dişi kediler adet olur mu? konusu , Dişi bir kedi almak istiyorum ama adet olup olmadıklarını araştırdığım elbette olur diyenlerde oldukesinlikle olmaz diyenlerde oldu. bu konu benim aklımı çok karıştırdı ... Olursa kaç gün sürer? Bakımı nasıl ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Dişi bir kedi almak istiyorum ama adet olup olmadıklarını araştırdığım elbette olur diyenlerde oldukesinlikle olmaz diyenlerde oldu. bu konu benim aklımı çok karıştırdı ... Olursa kaç gün sürer? Bakımı nasıl olur? erkek kedi almamı mı önerirsiniz? Lütfen yardımcı olun :(:confused:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
ehehe Dişi kediler asla adet olmazlar. Ama erkek kediler kızgınlık döneminde eve keskin bi koku brakırlar(sidik) & bu kokuyu hiçbi temizlik ürünü geçirmez. Dişi kedinn ise byle bi problemi olmaz sadece kızgnlık dönemi süresince miyavlar uyutmaz ama bu problemi erkek kedilerde de yaşıyoruz
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
bir çok sitede bu sorulara verilen cevapları okudum. veteriner hekimlerden bazıları olr bazıları olmaz yanıtını vermiş. olur diyenler ise , olur ama kendilerini temizledikleri için ve 3-4 gün sürdüğü için bunu farketmek cok zordur . farkedilemediği içinde olmaz diyenler çoğunluktadır demiş veteriner. kafam çok karıstı. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . hiç değilse erkek kedi almaktan vazgectim (: |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
bn 2 sene öncesine kadar bu bilgiden mahrum kalıp erkek kedi alma gibi bi hata yaptım .. Ama onu cok seviyorum ve evimzn göz bebeği ... tek sorun senede 3 kez tekrarlanan koku brakma olayı
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
kedim adet görüyor ama o kadar az oluyorki farketmesi çok zor. O yüzden ne kadar sık ne kadar uzun cevaplayamıyorum. O çok temiz titiz kendini hemen temizliyor.Dişi kedi istememek için mazeret bile olamaz bence.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mutlaka oluyorlardır ama ben hiç rastlamadım, sanırım çok az oldukları ve sürekli temizlendikleri için.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adet, disi, kediler, olur |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |