Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Sağlığı

Dişi kediler adet olur mu?

Kedi Sağlığı icinde Dişi kediler adet olur mu? konusu , Dişi bir kedi almak istiyorum ama adet olup olmadıklarını araştırdığım elbette olur diyenlerde oldukesinlikle olmaz diyenlerde oldu. bu konu benim aklımı çok karıştırdı ... Olursa kaç gün sürer? Bakımı nasıl ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-08-09, 14:44   #1
Secret_TH

Varsayılan Dişi kediler adet olur mu?

Dişi bir kedi almak istiyorum ama adet olup olmadıklarını araştırdığım elbette olur diyenlerde oldukesinlikle olmaz diyenlerde oldu. bu konu benim aklımı çok karıştırdı ... Olursa kaç gün sürer? Bakımı nasıl olur? erkek kedi almamı mı önerirsiniz? Lütfen yardımcı olun :(:confused:
Secret_TH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-09-09, 14:05   #2
sothıs

sothıs üyesinin avatarı

İstanbul (Avrupa Yakası)
Varsayılan Cvp: Dişi kediler adet olur mu?

ehehe Dişi kediler asla adet olmazlar. Ama erkek kediler kızgınlık döneminde eve keskin bi koku brakırlar(sidik) & bu kokuyu hiçbi temizlik ürünü geçirmez. Dişi kedinn ise byle bi problemi olmaz sadece kızgnlık dönemi süresince miyavlar uyutmaz ama bu problemi erkek kedilerde de yaşıyoruz
sothıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-09-09, 15:27   #3
Secret_TH

Smile Cvp: Dişi kediler adet olur mu?

bir çok sitede bu sorulara verilen cevapları okudum. veteriner hekimlerden bazıları olr bazıları olmaz yanıtını vermiş. olur diyenler ise , olur ama kendilerini temizledikleri için ve 3-4 gün sürdüğü için bunu farketmek cok zordur . farkedilemediği içinde olmaz diyenler çoğunluktadır demiş veteriner. kafam çok karıstı. verdiğin bilgiler için teşekkür ederim . hiç değilse erkek kedi almaktan vazgectim (:
Secret_TH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-09-09, 19:07   #4
sothıs

sothıs üyesinin avatarı

İstanbul (Avrupa Yakası)

bn 2 sene öncesine kadar bu bilgiden mahrum kalıp erkek kedi alma gibi bi hata yaptım .. Ama onu cok seviyorum ve evimzn göz bebeği ... tek sorun senede 3 kez tekrarlanan koku brakma olayı
sothıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-09, 14:09   #5
dynamic apnea

İstanbul (Avrupa Yakası)

kedim adet görüyor ama o kadar az oluyorki farketmesi çok zor. O yüzden ne kadar sık ne kadar uzun cevaplayamıyorum. O çok temiz titiz kendini hemen temizliyor.Dişi kedi istememek için mazeret bile olamaz bence.
dynamic apnea Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-09, 03:38   #6
özgürce

özgürce üyesinin avatarı

Mutlaka oluyorlardır ama ben hiç rastlamadım, sanırım çok az oldukları ve sürekli temizlendikleri için.
özgürce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
adet, disi, kediler, olur

Konu Araçları
Mod Seç