|
|||||||
Kedi Eğitimi ve Psikolojisi icinde saldırgan efecan! konusu , bunlar doğal şeyler.bizimkide yapıyor ama ben kızmıyorum.sonuçta çoğu zaman oyun olarak yapıyor....
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#16 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
bunlar doğal şeyler.bizimkide yapıyor ama ben kızmıyorum.sonuçta çoğu zaman oyun olarak yapıyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Efe'nin oyun olarak yaptığını söyleyemem. Karsısında nefret ettiği birşey varmş gibi saldırıyor.Hem patileriyle hem ayaklarıyla sıkıca yapışıp dişlerinide geçirdimi tamamdır (: şımarık şey
bencede konferans iyi fikir ama dikkate alıcaklarını sanmam ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ya benimkide vampir gibi birşey ... yani sevinse ısısrıyor ... kızsa ısırıyor ... oyun oynarken ısırıyor ... ayaklarımı ıslak yakalarsa ısırıryor ... uyandırmak için ısırıyor ... ay devam edebilirim yani ... kötü niyet yok farkındayım ama canım yanıyor ... nasıl düzelcez bu huyu bilmiyorum? erkek kedi normalmiş diyenler var ... ha çokda sevimli ve akıllı ... yabancıları ısırmıyor sevdiklerini sadece kemiriyor ..
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
biraz vahşice ama o da sevgisini öyle gösteriyor napsın annesi
bi laf vardır debbag sevdiği deriyi yerden yere vururmuş... ahlaya uflaya sevildiğimizin kıymetini bilces sanırsam |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
öncelikle merhaba. benim 3 aylık yavru kedimde de aynı saldıganlık var.. günün belirli saatlerinde tek amacı kolumuzu bacağımızı ısırmak ya da evin içinde bir yere saklanıp biz önünden geçerken üstümüze atlamak oluyor. tamamen oyun amaçlı yapıyorlar ama ısırdığı ya da tırmıkladığı zamanlar yüz vermememiz hatta kızmamız gerektiğini düşünüyorum. yüz verirsek daha da abartıyor çünkü. umarım düzelir kediniz..
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
ya benimkide çok sevimli ama bazen beni bu ısırma huyu az yoruyor. sırf bana yapıyor ... misafirlere kuzu gibi.
şimdi birde beni merdiven diye kullanıyor ... artık 160m2 ev yetmiyor tavanlarda gözü var ... ama cart diye zıplayınca bluzlarda carttttttttt gidiyor ... off lokum off |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
KOnuşmanıza ben de katulmak istedim öncelikle herkeze selamlar benim zeytinimde çok yaramaz fakat daha 2,5 haftalık kovalamayı öğrendi artık kaçamıyoruzda ayaklarımız yara içinde
![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ankara
|
benim kedinin de en büyük zevki koluma yapışıp ısırmak, oyun sanıyo sıpa
![]() veteriner izin verme üfle yüzüne canını acıtmadan demişti ama daha da saldırıyor öyle yapınca, ben de izin vermeye başladım napayım |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ankara
|
Herkes aynı şeyi yaşıyor
Benim duyduğuma göre patilerinin altındaki yumuşak kısımda siyah leke olan kediler daha saldırgan oluyormuş, ben pek inanamadım ama kızımın patilerinin altı siyah ve de evde terör estiriyor hanımefendi. Yorum yazan bir kaç kişinin kediside aynı durumdaymış. İnsan içine çıkamıyorum herkes ellerime tiksinerek bakıyor. Şu anda iki elimde 30'dan fazla iğrenç kocaman ve kıpkırmızı yaralar var.İz kaldı zaten.Kızmıyorum, yüz de vermiyorum ama yine yapıyor. Vet. dişleri kaşınıyordur dedi, bakalım.Umarım geçer bu huyu. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
Kedim Lokum da acayip oyuncuydu ve çok ısırıyordu. Şimdi 10 aylık oldu ve nispeten biraz daha uysal...
3,4 aylıkken bu sitede çok vermeye çalışmıştım Lokum u...Şimdi birbirimize alıştık, o benim 2. oğlum... Bende acayip tedirgin oluyordum evde, biranda bir köşeden fırlayıp bacaklarıma atlıyordu, acayip çok ısırıyordu, gece hiç rahat vermiyordu...Özellikle 12 yaşındaki oğlumu kıskandığı için çok zarar veriyordu. Ama yaşayarak gördüm ki; büyüdükçe ve ilişkimiz sağlamlaştıkça en önemlisi tedirginliğim geçince herşey yoluna girdi. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
bnm kedim ilk geldiinde çok hastaydı.sonradan doktara qötürdük ve iileşti.Şimdi ise tam bi canavar bu btn kedilerde olur
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
benim kedimde böyle yapıyordu yürürken bacağımıza zıplıyor ve ısırıyordu.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Sevgili Neslin, lokumla anlaşmanıza ve artık onunla mutlu olmanıza çok sevindim, vermeye çalıştığınız gel-gitler yaşadığınız zamanları hatırlıyorum.
hem sizin adınıza hem de lokum adına çok mutlu oldum. Allah bozmasın inş, ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| efecan!, saldirgan |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |