Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Eğitimi ve Psikolojisi

kedim galiba delirdi

Kedi Eğitimi ve Psikolojisi icinde kedim galiba delirdi konusu , benim oğlumda kendini köpek sanıyor. sabahları beni uyandırmak için gelip yüzümü yalıyor. 8 aylık ama hala olgunlaşamadı sanırım beni annesi sanıyor da olabilir çünkü sürekli peşimde. bazen pantolonumun paçasını ısırıp ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-05-09, 01:33   #16
bbircan

bbircan üyesinin avatarı

İstanbul (Avrupa Yakası)
Varsayılan Cvp: kedim galiba delirdi

benim oğlumda kendini köpek sanıyor. sabahları beni uyandırmak için gelip yüzümü yalıyor. 8 aylık ama hala olgunlaşamadı sanırım beni annesi sanıyor da olabilir çünkü sürekli peşimde. bazen pantolonumun paçasını ısırıp beni çekip bi yerlere götürmek istiyor. ısırma huyuda var durup dururken geliyo yüzümü gözümü yalıyo bi anda ısırmaya başlıyo. elleri yüzü geçtik artık kol bacak dalıyo ben çok şımarttım galiba resmen tepeme çıktı. ayrıca dün veterinere de saldırdı öyle garip sesler çıkardıki bi an havlayacak sandık. adını psikopatmı koysaydık diye düşünmüyo değilim.
bbircan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-09, 02:45   #17
cagla

cagla üyesinin avatarı

ya aynısını bızımkıde yapıyo
cagla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-09, 11:26   #18
inissiye

inissiye üyesinin avatarı

İzmir
Blog Başlıkları: 1

patik de yapıyo ama sadece bana başka insanlara o şekilde davrandığını görmedim. evde en çok ilgilenen benim ve sanırım beni kendisi gibi sanıyor, biraz iri ama oynanılacak arada orası burası ısırlacak, yalanıp temizlenecek kocaaaaamn bi kedicik olsun biz onunla bir şekilde anlaşıyoruz. hele olmayan kulaklarını geriye (çok ayrodinamik bi görüntü kazanıyor o zaman ) atıp benim biyerlerimi gözüne kestirip son sürat bir atlayışı var gülmekten öldürüyor beni. oyun oynarken biraz sertiz ama başka zamanlarda kızım beni sever.
inissiye Şu anda çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-10-09, 21:34   #19
paRanoid

paRanoid üyesinin avatarı

Benim oğlumunda en büyük problemi bu sanırsam. Sitede konuda açtım bu konuyla ilgili. İlk zamanlar ciddi anlamda endişeleniyordum fakat çevreden gelen yorumlar sizlern konuşmaları normal olduğu yönünde olduğu için bende sesimi çıkarmıyorum artık. Ama düzelir mi hiç bilmiyorum. Hepimizin kedilerinin sakinleşmesini diliyorum kedilerinizin gözlerinden öpüyorum
paRanoid Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-12-09, 15:37   #20
lokum2009

lokum2009 üyesinin avatarı

İstanbul (Anadolu Yakası)
Blog Başlıkları: 2

iyi bak rahatladım ... sadece benimki mi vampir diye üzüzlüyordum ... benimkide sevinse hart ... kızsa hart ...oynarken hart ... off off
lokum2009 Şu anda çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-10, 00:24   #21
boncukirem

Benim boncuğum bana o kadar saldırıyorki 5 aylık onu 2 haftalıkken bulmuştum o zaman yaratık gibiydi şimdi yine çok büyük değil ama aşırı derecede şişko tombul =D Herneyse.. sanırım beni kardeşi sanıp boğuşuyor.Ellerimde çizilmedik yer kalmadı.Gece yatağıma geliyor gözümü kaşımı saçımı elimi bileğimi ayağımı yani heryerimi deli gibi ısırıyor aşırı derecede enerji yüklü =D
boncukirem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
deli, kedim

Konu Araçları
Mod Seç