|
|
Kedi Eğitimi ve Psikolojisi icinde kedim galiba delirdi konusu , benim kedim köpek gibi sürekli yüzümü yalıyor köpek gibi ısırıyor kediye benzemiyor valla sırnaşıyor o sorun değil asıl sorun fazla beni yalayıp ısırması...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
benim kedim köpek gibi sürekli yüzümü yalıyor köpek gibi ısırıyor
kediye benzemiyor valla sırnaşıyor o sorun değil asıl sorun fazla beni yalayıp ısırması |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
baş göz etme zamanı gelmiş
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
havlamadığı kaldı
biz<im bir oyunumuz var adı kedi dövüşü ares iki patisinin üstüne kalkıp saldırıyor bende onunla birlikte oynuyorum durmadan ısıryorrrrr ares herhalde kedi aslan köpek karışımı bişi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
aman karışıma yılan girmemiş iyiki
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
gizlice yaklaşıp üstüme atlıyo eşşek sıpası |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
aynı sorun benim kedimde de var maalesef aşırı ısırıyor ve çok keskin dişleri kanatma derecesinde ısırıyor.. ama sebebini biliyorum evdeki diğer iki kediyle ondan daha çok ilgilendiğim zaman kıskançlığından yapıyor
) bende katlanıyorum mecbur.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bütün kediler ısırır, bunda bir gariplik yok ki? Oyun sırasında, özellikle de oyun olarak kavga ediyorsa mutlaka ısırır... Bazıları güç kontrolü yapamaz fazla ısırır, bazıları dengeli ısırır... Bizim kedinin en büyük zevkiydi kavga etmek... Zarar olarak sadece tırnak çizikleri kalırdı elimde... Dişiyle hiç zarar vermemiştir... Hatta acıtmazdı bile yani...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Benimkinde de ısırma huyu değilde yalama huyu çok var. Ben de sadece köpekler yalar biliyordum. Resmen temizlemeye çalışıyo beni
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
kedim daha 3 haftalık olacak...onu kardeşlerinden ayırırsam morali bozulurda bana yüz vermez diye korkuyoruum.... ama onu cok istiyorum...keşke hemen gelse ancak onun için en iisini istiyorum.ne yapmalıyım?![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
seni kedinin ise temizleme içduuyuusu çok fazla gelişmiş....buna yapacak yok ama onun mutluluğu için sen de o seni yaladımı onu okşa ve sev....sonuçta kotü bişi degil
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
kedinizin kaç haftalık olduğunu söyler misin?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Tabii ki seviyorum okşuyorum canım. Tabii ki kötü bi şey değil ama bunu gece gelip yapması uykumdan uyandırması kötü oluyo. Ben onu doğum yapmıştı yavrularını büyüttükten sonra hastalanınca eve almak zorunda kaldım. Sanırım beni yavruları gibi temizlemek istiyo.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
|
|
|