|
|||||||
Kedi Beslenmesi icinde yeni bir kedi buldum konusu , dün bizim avluya bırakılmış bir vn kedisi buldum sahip olmak istiyenler varsa bana mesaj atsın bu arada kedi 5 yada 6 alık haberiniz olsun adıda pamuk mersin dekilere...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
dün bizim avluya bırakılmış bir vn kedisi buldum sahip olmak istiyenler varsa bana mesaj atsın
![]() bu arada kedi 5 yada 6 alık haberiniz olsun adıda pamuk mersin dekilere |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
merhaba
fotoğraf yollamanız mümkün mü acaba. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ne farkeder..çirkinse istemeyecek misin.? kedi işte kedi.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
efendim siz uzun süre besleyeceğiniz bir varlığı görmek istemez misiniz. doğal birşey diye düşünüyorum.
bu arada sorunuza cevabımda evet beğenmezsem istemicem insanlar bu yüzden ev hayvanlarını dışarı atmıyor mu. dışarı atmaktansa sevebilecek birilerinin beslemesini tercih ederim. saygılar. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
evcil hayvanlarla bir ömür paylaşmak için belli bir elektrik ister tabiki her hayvansever besleyeceği hayvanı fiziksel olarak görmek ister sahiplenmeden önce bence bu çok doğal önce görmek sonra tanımak. sonuçta bir ömür geçireceğimiz bir varlık hem göüzmüze hem gönlümüze hitap edecek. ayrıca bu değil ki arkadaş bu kediyi beğenmezse bu kedi sokakta kalacak beğenmek göreceli bir davranıştır mutlaka ona çarpılacak biri bulunur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
merve hanım
tartışmanın konusu yapılan konuşmaların uzunluğu kadar önemli bir konu olmasada doğru anlaşılmam amacıyla düşüncelerimi açıklama ihtiyacı hissettim. sonuçta bi evcil hayvan beslemenin verdiği duygular herhangi bir kedi ilede elde edebilir tabiki buda doğru. fakat şöyle örnek vereyim ben birçok muhabbet kuşu beslemişimdir. fakat bazen oyle kuşlara denk gelmişimdir ki elimde uyumuş elimde yemini yemiştir. arada bir bağ oluşur.bu hayvanı beslemenin verdiği duyguları diğerlerinde hissedememişimdir. aradaki fark budur görmek istememin sebebide. gori arkadaşımıza sahipsiz bir hayvan için verdiği uğraşlar için teşekkür ederim. iyi günler Bu mesaj en son " 18-11-08 " tarihinde saat 14:05 itibariyle barikinil tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ama van kedisi dio zaten.van kedileri kaç çeşit olur ki benim bildiğim farrklı göz renginde beyaz olurlar fotoya gerek var mı die düşündüm o an.kaldı ki çirkin die ev hayvanlarını dışarı atan insanlarla bence kendinizi aynı kefeye koymayın.gerçek bir hayvan sever sevimsiz çirkin hatta sakat bir hayvana bile bakar.dierleri sadece gösteriş budalasıdır benim için.yinede yanlış bir şey söylediysem istemeden kusura bakmayın ama benim görüşüm bu? iyi günler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
benim kedimde van kedisi efe
ama farklı özellik göstereni angora iki gözüde kehribar sadece kafasında ve kuyruğunda sarı renk var buda van kedisinin değişik bir cinsi |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
bu sebepten kedinin resmini eklerseniz yuvalanma şansı artacaktır diye düşünüyorum
şansı bol olsun |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
sahipsiz ve sahip çıkılmaya ihtiyacı olan bir hayvanı sahiplenmek....sanırım aynı gözle bakmıyoruz.ya da benim hayvan sevgim çok başka bi boyutta kimse anlamak istemiyor.eğer bir insan hayvan sahibi olmak istiyorsa ve sahiplenmeye ihtiyacı olan bir hayvan söz konusuysa gerisi boş bence.neyse herkes bana katılmak zorunda deil tabi.ama benim hayvan sevgisi anlayışım böylee
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
merve arkadaşıma katılıyorum bende aynı kanaatteyim sonuçta tüğ renkleri beyazdır yada karışıktır ama dosttur bence benim de bir van kedim var resimde gördüğünüz gibi adı berduş çok huysuz şımarık kendini asla sevdirmeyen bir kedi ama yinede o benim bir tanem,iki tane sokaktan bulduğum var gözleri bende açıldı ve şimdi 2 aylıklar biri tekir öteki siyah sarı beyaz karışık beni anneleri biliyorlar ve ben van kedisi tüğleri beyaz diye kendi kedime ayrı ilgi göstermiyorum bence onlar doğanın bize sunduğu küçük renkli masum varlıklardır hiç birini birinden ayırmamak ihtiyacı olanlarada sahip çıkmak gerekir ne renk yada ne cins olursa olsun...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| buldum, kedi, yeni |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |