son gunlerde neler yaptik biz biraz anlatayim...
dediginiz gibi mama kabina yesin de doysun benim kizim diye fazla mama koymayi kestim. mama posetinden cikan olcu kabimiz var. onun ceyreginde mamasini koyuyorum sabahtan; yemeye basliyor!

sonra aksamuzeri bir ceyrek daha koyuyorum; geceye kadar onu da bitiriyor!

cok mutluyum son 2 gundur...
sonra vet. onerisi uzerine supravit surup aldik. gunde bir damlalik kadarini agzinin kiyisindan veriyorum 2 gundur... bir hafta kadar devam edecegiz. insallah istahi acilacak...
birkac gun sonra da yas mama alip; bir kismini kuru mamaya karistiracagim... birkac gun de boyle beslenecek venuscugum...
bu arada anlatmak istiyorum sizlere, belki biliyorsunzudur, ben ilk kez sahit oldugum icin cok eglendim

venuse vitamin surubunu verecegim; pisicik kacmaya calisiyor... tipik bir iran kedisi oldugu icin gunun heralde 23 saati uyuyor. bu nednele zaten uykulu uykulu elimde

niye beni uyandirdin diye bakis atiyor... olay bundan sonra basladi

ben damlalikla vitamini verince bizim kiz; basta bir irkildi; bir kizdi; nefes alamiyor yutkunamiyor gibi numara yapmaya basladi... sanki boguluyor! ama yalan; numara yapiyor. sonra hemen tribe girdi "ne bu, bunu bana niye veriyorsun" gibilerinden... bir bakislar ki sormayin

ama yutkunduktan sonra tadi hosuna gitti!!! hahhahah!!!