|
|||||||
Kedi Beslenmesi icinde Kedi Maması konusu , Bana önerebileceqiniz bi mama var mı bn önce whiskas düşündüm ama pahalı, ucuz ve aynı zamanda onun beslenmesi için qerekli ii bi mama arıorum ztn yavru çok yiyeceqini sanmıorum.bide mamayı ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
Bana önerebileceqiniz bi mama var mı bn önce whiskas düşündüm ama pahalı, ucuz ve aynı zamanda onun beslenmesi için qerekli ii bi mama arıorum ztn yavru çok yiyeceqini sanmıorum.bide mamayı ne kadar koymak qerekir sabah-akşam
ve yani bi mesela 300 gr mama kaç ay/gün de biter |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
yetişkin bir kedini günde tüketmesi gereken standar miktar 80gr buda bir çay bardağı kadar birşey yapar tahminimce . Vet.kliniklerinde & pet shoplarda miktar belirten bardaklar var onlarla ölçülü bir şeilde verebilirsiniz mamasını. Süpekli 300gr. mama almak hem cebinize hem de size işkence olacaktır . 2-3kg olanları kullanmalısınız deirm ben.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
İstanbul (Anadolu Yakası)
|
ama bide mamalar çok pahalı.yani 2-3 kq ne kadar bide önerdiqiniz bi mama
Bu mesaj en son " 30-10-09 " tarihinde saat 22:06 itibariyle cagla_miyav tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
o halde sürekli mama ile beslemek zorunda değilsiniz. Zamanınız var ise evinizde domates-soğan-sarımsak-prasa-maydonoz hariç yeşil yapraklar-patlıcan-tuz-şeker kullanmadan ki bunlar kediler için zararlıdır. Mama hazırlayabilirsiniz. Patates & havuç kullanarak & bir miktar kırmızı ya da tavuk eti ile onu gayet sağlıklı bi şekilde besleyebilirsiniz.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
ya haklısınız ama evde böle mama hazırlayacak vakit yok hem öğrenciyim hemde çalışıyorum.yacru kedi maması olarak kitten diye bi marka gördüm yazınca royal canın kitten,goody kitten vs çıkıyo hangisini almak lazım yada başka bi mama önerirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
birkere kitten kullanması şart, bütcen yetersa premium bir kitten mama iyi olur. ama yetmiyorsada la cat,whiskas kitten al. evet genel olarak market mamalarına karşı vetler bu doğru.
ama sana şu tafisyede bulunayım: et, tavuk bedava değil sonuçta. ve hesabını yaparsan belki günde 1 lıraya bile gelmicek verdiğin kuru mama. 1 tane ucuz kitten al ve birtane premium. 1 öğün premium ver ve bir bir öğün ucuzundan... siyah ve beyaz arasında seçim yapmak gerekiyorsa ... griyi tercih etmekte fayda var ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kedi, mamasi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |