|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde Yavru Iran Arıyorum konusu , arkadaşlar yavru iran kediniz warsa çok iyi bakacagımdan emin olarak bana verebilrisinz=) kediyi ücretli alıp ticaretini sağlamaktansa o parayla ona oyuncaklar almayı tercih ediyorum.. umarım biri beni anlar ve bebişini ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
arkadaşlar yavru iran kediniz warsa çok iyi bakacagımdan emin olarak bana verebilrisinz=)
kediyi ücretli alıp ticaretini sağlamaktansa o parayla ona oyuncaklar almayı tercih ediyorum.. umarım biri beni anlar ve bebişini bana verir =) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Arayışınız devam ediyorsa 10 aylık bir İran kedimiz var ücretsiz veriyorum.Asıl sahibi yurtdışına gitiğinden bir süredir hem ona yuva arıyor hem de bakıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
tşk ederim şimdilik arayışımı biraz erteledim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Tebrik ederim.Ucretsiz cins kedi edinmenin yolu bu olsa gerek..Parayla oyuncak almak falan.Yapmayın allah askına.Hicmi gormuyosunuz sokakta ezilmis yavruları.Ne var bi tekir alsanız..Siyahtipsiz bi kedi neye yetmez...Yapmayın arkadaslar..Cins kedilerin yatacak yeri var sukur..Lutfen...yalvarırım egolarınıza alet etmeyin hayvanları..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyorum, iran, yavru |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |