Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Almak İstiyorum

Yavru Iran Arıyorum

Kedi Almak İstiyorum icinde Yavru Iran Arıyorum konusu , arkadaşlar yavru iran kediniz warsa çok iyi bakacagımdan emin olarak bana verebilrisinz=) kediyi ücretli alıp ticaretini sağlamaktansa o parayla ona oyuncaklar almayı tercih ediyorum.. umarım biri beni anlar ve bebişini ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-05-09, 11:58   #1
medic

Varsayılan Yavru Iran Arıyorum

arkadaşlar yavru iran kediniz warsa çok iyi bakacagımdan emin olarak bana verebilrisinz=)
kediyi ücretli alıp ticaretini sağlamaktansa o parayla ona oyuncaklar almayı tercih ediyorum..
umarım biri beni anlar ve bebişini bana verir =)
medic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-09, 17:08   #2
Serap Kızılaslan

Varsayılan Cvp: Yavru Iran Arıyorum

Arayışınız devam ediyorsa 10 aylık bir İran kedimiz var ücretsiz veriyorum.Asıl sahibi yurtdışına gitiğinden bir süredir hem ona yuva arıyor hem de bakıyorum.
Serap Kızılaslan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-09, 22:46   #3
medic

tşk ederim şimdilik arayışımı biraz erteledim..
medic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-09, 00:21   #4
kedibabasi

medic tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tşk ederim şimdilik arayışımı biraz erteledim..
Tebrik ederim.Ucretsiz cins kedi edinmenin yolu bu olsa gerek..Parayla oyuncak almak falan.Yapmayın allah askına.Hicmi gormuyosunuz sokakta ezilmis yavruları.Ne var bi tekir alsanız..Siyahtipsiz bi kedi neye yetmez...Yapmayın arkadaslar..Cins kedilerin yatacak yeri var sukur..Lutfen...yalvarırım egolarınıza alet etmeyin hayvanları..
kedibabasi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ariyorum, iran, yavru

Konu Araçları
Mod Seç