|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde ücretsiz yavru kedi almak istiyorum konusu , merhaba arkadaşlar ben yeni kedi almak istiyorum aranızda ücretsiz yavru kedi vermek isteyen varsa lütfen benle itibara geçsin(yani konuya cevp versin) özlellikle 1,2 aylık tatlı bir kedi olursa daha iyi ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
merhaba arkadaşlar ben yeni kedi almak istiyorum aranızda ücretsiz yavru kedi vermek isteyen varsa lütfen benle itibara geçsin(yani konuya cevp versin) özlellikle 1,2 aylık tatlı bir kedi olursa daha iyi olur..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Merhaba Eğer İstanbulda oturuyorsanız elimde annesiz iki minik kedi var bir tane de 3 aylık bir kız var acil yuva arıyorlar. Cuma günü akşamına kadar vaktim var 3 aylık bebek gidecek
Sokaklara dönmesini istemiyorum ama malesef sürekli öksüz kalmış kedicikler buluyorum ve şuan 6 kedi var ve hepsine bakacak durumda değilim.Üzerimde büyük baskı var ev sahiplerimiz ve çevre evde kedi beslememe tepkililer . Neyse ben fotoğraflarını koyayım en iyisi ümidim yok ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Amazon kız bir kaçgün daha bizimle, kaderini sizlerden gelen cevap belirlicek. Lütfen acil cevap yoksa sokaklarda kalacak
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
merhabalar,
benim kedimin 2 gun once yavruları oldu. yalnız 2 ay buyuttukten sonra vermek ıstıyorum arzu edersenız e-posta adresımden goruselım. kedılerın 2 ay sut emmelerı gerekıyor eger vaktınız varsa seve seve vermek ısterım annelerı gıbı olurlarsa gercekten super bır arkadasa sahıp olabılırsınız. sevgıler, |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
merhaba ben almak isterim ama hemen haftalardır kedi arıyorumm
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ben Ankara'da yaşıyorum ve 8 tane sahiplendirmek istediğim yavru var. 1 tanesi 2 aylık sarı beyaz, diğerleri 4 aylık beyazı çok üzerlerinde tekir benekleri var. Tel 0536 510 78 36
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ben Ankara'da yaşıyorum ve 8 tane sahiplendirmek istediğim yavru var. 1 tanesi 2 aylık sarı beyaz, diğerleri 4 aylık beyazı çok üzerlerinde tekir benekleri var. Tel 0536 510 78 36 Küçük olan sizinkine benziyor.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ankara
|
İalnımda da göreceğiniz gibi çok akıllı 1,5/2 aylık tekir kedimiz var . sıcak bir yuva rıyoruz. ilgilenenler ve almak isteyenler 05333658942 nolu telefonumdan bana ulaşabilirler. isterlerse ascst1961@mynet.com dan mail atarak ta ulaşabilirler. çok akıllı ,söz dinleyen, evde bakılmış ve sonra sokağa bırakılmış bir tekir kedi ama nefis tırnak çıkarmayan çok insancıl ve bir o kadarda şirin bir yavru.isteyenler bana ulaşsın Ankaradayım Ankara içinden gelip alabilrler. acil yuvalanmasını bakliyorum . herkese tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
selam. kedi bulabildiniz mi bilmiyorum.
istanbul kozyatağındayım. annesiz kalmış 5 yavru kediye apartmanın bodrumunda bakıyorum 2 haftadır. kediler 1.5 aylık. tuvalet eğitimleri var. kuru mama yiyorlar. iç-dış parazit tedavileri yapıldı. şu anda veterinerde ilk aşılarını oluyorlar. üçü dişi, ikisi erkek. dişiler uzun tüylü ve alaca. erkekler ise sarman. hepsi çok afacan. ilgilenirseniz bana ruhibrbat@yahoo.com.tr adresinden e-mail atabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ben ankaradan rabia benim iki tane kedim var sahiplendirmek istiyorum, kardeş değiller ayrı ayrı da verebilirim, biri 2 aylık kül rengi kulaklarının arkası beyaz çok değişik bi rengi var ve damağında benek var
diğeri 4 aylık bıcır bıcır sarı beyaz rengi, ikisi de söz dinliyor tuvalet alışkanlıkları var, eve alışkınlar ve sıcak bir yuvaya ihityaçları var iligilenenler lütfen 05318614035 numaradan ulaşabilirler yada jnnfer_lopez@hotmail.com mail atabilirler...Bu mesaj en son " 02-12-09 " tarihinde saat 18:47 itibariyle rabia06 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almak, istiyorum, kedi, ucretsiz, yavru |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |