Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Almak İstiyorum

Ücretsiz Dişi Kedi Arıyorum/ANKARA

Kedi Almak İstiyorum icinde Ücretsiz Dişi Kedi Arıyorum/ANKARA konusu , Gerçek bir hayvansevere yardımcı olabilecek varmı?Daha önce tekir kedim vardı kayboldu.şimdi tekrar evimizin neşesini arıyoruz. Ücretsiz Cins Van Kedisi veya York Chocolate yavru-7 aylık veya yaşında kısırlaştırılmış artık bakamayanlar veya ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-11-09, 19:55   #1
ascst

Ankara
Thumbs up Ücretsiz Dişi Kedi Arıyorum/ANKARA

Gerçek bir hayvansevere yardımcı olabilecek varmı?Daha önce tekir kedim vardı kayboldu.şimdi tekrar evimizin neşesini arıyoruz. Ücretsiz Cins Van Kedisi veya York Chocolate yavru-7 aylık veya yaşında kısırlaştırılmış artık bakamayanlar veya fazla yavrusu olan kedi vermek istyenler mail atarak benimle irtibata geçebilirler.herkese şimdiden tesekkurler.Şüpheniz olmasın kendisine çok iyi bakılacaktır.çünki hakikaten tam bir hayvanseveriz. Gerçek hayvanseverler zaten petlerini parayla satmaz onlara bakabilecek ve onlarlla yaşayabilecek bir aile bulurlar. yanılıyormuyum?
ascst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-11-09, 00:32   #2
patipati

Ankara
Blog Başlıkları: 1
Varsayılan Cvp: Ücretsiz Dişi Kedi Arıyorum/ANKARA

Mrh ben Ankara Eryaman'da oturuyorum ve 6 adet 4 aylık, 1 tane 2 aylık, 1 tane 7 aylık kediciklere acele iyi bir yuva arıyorum. Çünkü 4 yetişkimn kedim var ve oğlum da özürlü. 0536 510 78 36 dilek.dar.ici@hotmail.com
patipati Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ariyorum/ankara, cins, disi, kedi, ucretsiz

Konu Araçları
Mod Seç