|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde Ücretsiz Dişi Kedi Arıyorum/ANKARA konusu , Gerçek bir hayvansevere yardımcı olabilecek varmı?Daha önce tekir kedim vardı kayboldu.şimdi tekrar evimizin neşesini arıyoruz. Ücretsiz Cins Van Kedisi veya York Chocolate yavru-7 aylık veya yaşında kısırlaştırılmış artık bakamayanlar veya ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Ankara
|
Gerçek bir hayvansevere yardımcı olabilecek varmı?Daha önce tekir kedim vardı kayboldu.şimdi tekrar evimizin neşesini arıyoruz. Ücretsiz Cins Van Kedisi veya York Chocolate yavru-7 aylık veya yaşında kısırlaştırılmış artık bakamayanlar veya fazla yavrusu olan kedi vermek istyenler mail atarak benimle irtibata geçebilirler.herkese şimdiden tesekkurler.Şüpheniz olmasın kendisine çok iyi bakılacaktır.çünki hakikaten tam bir hayvanseveriz. Gerçek hayvanseverler zaten petlerini parayla satmaz onlara bakabilecek ve onlarlla yaşayabilecek bir aile bulurlar. yanılıyormuyum?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Mrh ben Ankara Eryaman'da oturuyorum ve 6 adet 4 aylık, 1 tane 2 aylık, 1 tane 7 aylık kediciklere acele iyi bir yuva arıyorum. Çünkü 4 yetişkimn kedim var ve oğlum da özürlü. 0536 510 78 36 dilek.dar.ici@hotmail.com
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ariyorum/ankara, cins, disi, kedi, ucretsiz |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |