|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde pusyy'i kaybettik - siyam kedisi arıyoruz konusu , Resimlerini görünce daha bir sabırsızlandım. Ama anlayamadığım şey "bir tanesi 4 tane bile doğursa" demişsiniz, resimlerde bir siyam var. O kadar söz verilmişse yetecek mi acaba doğan yavrular? 1 ay ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#16 |
|
|
Resimlerini görünce daha bir sabırsızlandım. Ama anlayamadığım şey "bir tanesi 4 tane bile doğursa" demişsiniz, resimlerde bir siyam var. O kadar söz verilmişse yetecek mi acaba doğan yavrular? 1 ay sonra üzücü haber vermezsiniz di mi bana?
Biliyorum, çok soru sordum ama son olarak babayı da sorsam?!..Mustakbel baba da siyam değil mi? |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() bilinçsizce eşleştirilen ve safkanlığı bozulan hayvanlar için ne kadar üzüldüğümü bilemezsiniz veeee bir sürü kedi ve köpek dostu olan bir insan olarak ben safkan ırkların yaşatılması taraftarıyım ![]() merak etmeyin baba adayımızda çok yakışıklı bir siyam ![]() hatta öyleki baba adayımız bizim kızımızdan daha güzel sanki ![]() vee yine merak etmeyin ki; ben her ne olursa olsun verdiğim sözü tutma çabasında olan bir insanımdır. teyzem iki tane istiyor ancak eğer az doğum yaparsa ben bir tane veririm ona. zaten dişi bakma taraftarı değil pek ![]() durum budur yani... |
||
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
İçim rahatladı. Teşekkür ederim.
O halde sizden doğum haberini beklemekten başka yapacak birşey kalmadı. Umarım anne ve yavrular için kolay bir doğum olur. Tekrar görüşmek üzere. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
husky bihter...
mail attım aldın mı? annemiz nasıl? Doğum ne zaman? Bu mesaj en son " 04-03-09 " tarihinde saat 23:40 itibariyle Leprecon tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
mesajınızı şimdi aldım şimdilik herşey yolunda inşallah sorunsuz geçicek
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Aradığım siyam yavruyu en nihayetinde buldum. İlgilenen herkese çok teşekkürler....
husky bihter e de özellikle teşekkür ederim. Senin gibi gerçek hayvan dostları zor bulunuyor artık. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
çok teşekkür ederim eğer istersen söz verdiğim bir taneyi ben yine gönderirim bir erkek bir dişi olmaları sanırım çok hoş olur
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
Merhaba,
Hayvanları koruma derneği yönetim kurulundayım. İzmirdeyim. Çok kısa bir süre önce çok sevgili siyam kızımızı kaybettik. Eğer ilanınız/teklifiniz hala geçerliyse bir yavru sahiplenmek istiyorum. Teşekkürler İletişime geçerseniz sevinirim lalxk@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| pusyy |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |