|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde kedi istiyorum konusu , merhaba, ben istanbulda yaşıyorum ve ücretsiz yavru bir kedi almak istiyorum. konuyla ilgilenen birileri olursa cevap yazarlarsa sevinirim.......
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
merhaba,
ben istanbulda yaşıyorum ve ücretsiz yavru bir kedi almak istiyorum. konuyla ilgilenen birileri olursa cevap yazarlarsa sevinirim.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Acil! Kedicikler Yuva Arıyor Çok Acil! adresindeki ücretsiz kediciklerin ilanı belki ilginizi çeker.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
üzerinden neredeyse bir ay geçmiş, sanırım o kediler artık bir yuva aramıyorlar...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
son "hala yuva arıyorlar" iletisi 13-11-09, 05:08 bu tarihte gönderilmiş ve yuvalandılar diye de bir gönderi göremedim, ama önemli olan sizin kararınız tabiki.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
selam . kedi bulabildiniz mi bilemiyorum. ben istanbul kozyatağındayım. annesiz 5 yavruya bakıyorum. tuvaletlerini kuma yapmayı öğrendiler. kuru mama yiyorlar. parazit tedavileri yapıldı. ilgilenirseniz ruhibrbat@yahoo.com.tr adresine e-mail atar mısınız?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Keşke olumsuz da olsa bir yanıt verseniz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Merhaba,Resimlere bak.Avcılarda oturuyorum.Bu kedicigi sokaga bırakmıslar.Evden hic cıkmak istemiyor.Ama ben bakamayacagim.Onun ailesi olabilirsin.05365764243
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
merhaba kardeş bende bombay cinsi iki kedi var biri dişi biri erkek henüz 10 aylık begeneceginden eminim anneleri bende 3 nün bakımı agır geliyor ilgilenirsen sevinirim telno 05319467868
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
üsküdardan aydan 1.5 ay önce bahçemizde dünya güzeli erkek 5 aylık siyah beyaz (başka rengi yok)tuvalet eğitimi almış muhtemelen terkedilmiş ev kedisi kötü alışkanlığı yok uygun bir isimde bulamadık adını siz koyun tüyleri çok uzun ve dökülmüyor çalıştığım için evde tek kalıyor verip vermemektede terettüdteyim aydanunkaracalar@hotmail.com 05323826700
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Merhaba;
Aradığınız pisiciği buldunuz mu bilemiyorum ama Bahsedeceğim kediciğin gerçekten güvenilir yani onu hayatı boyunca ailesine dahil edecek bir sahibe ihtiyacı var.8 Aylık,dişi,uzun tüylü ve çok güzel kuyruklu bir tekir.Onu bağırtılarını duyup bir arabanın motorundan çıkarttırdık,daha bir aylıktı zavallıcık,tedavilerini yaptırdık.Yalnız bu arada malasef ön bacağının birinin kesilmesi gerekti.Ama 3 bacaklı olması sizi yanıltmasın.Küçüklüğünden beri böyle olduğu için diğer bacağını ortaya basarak çok rahat her işini görüyor,birde yumağının peşinden koşuyor...Tereddütleriniz oluşabilir,size rahat haraket ettiğini gösteren videolarını ve resimlerini yollayabilirim.Daha da iyisi gelip bir görebilirsinmiz,sonra düşünüp karar verirsiniz.Aslında onu bırakmazdım ama benim Tiger adında şeker hastası bir kedim daha var.Sabah akşam insülin olması gerekiyor ve strese girerse şeker koması geçiriyor.Yanına başka bir kediyide kesinlikle kabul etmiyor.Veterinerde diğerine ev bulmamızı söyleyince başka çaremiz kalmadı.O yüzden bu süreçte Tigerı anneme bırakmıştım ancak şimdi eşim askerde olduğu için artık bende annemde kalıyorum,zavallı Bidik yalnız kalıyor,yanına hergün uğrasamda bir iki saat yeterli değilki..yani anlayacağınız ona hakkıyla bakamadığım için vicdanende çok kötü hissediyorum.Lütfen eğer gerçekten bakabileceğinizi düşünüyorsanız onun yeni ailesi olun.Sevgiye çok muhtaç,zaten sahiplerinden başka bir hayatı olmayacakki!..Onun yeni ailesi olamayacaksanız dahi,çevrenize duyurarak yeni ailesinibulmasına yardımcı olursanız çok sevinirim. İletişim için tel:05056793499 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
slm mehtap resımde olan kediyi sokaktan mı buldun tasması falan varmıydı yanı??
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
hala kedi arıyorsanız 3 tane 5 aylık dişi kedim var. evde yavrularla beraber 5 kedim var. hepsine bakmak çok zor geliyor. istanbul göztepede oturuyoruz. eğer ilgilenirseniz mail adresim melodiatasoy@gmail.com. kediciklerin hepsi birbirinden şeker ve kucak kedileridir.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| istiyorum, kedi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |