Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Kedi Almak İstiyorum

Esk/ Kedi arıyorum

Kedi Almak İstiyorum icinde Esk/ Kedi arıyorum konusu , Van kedisi sahibiydim ancak yavrucağızı annesi emzirmediği için, direnç zayıflığından türlü türlü hastalıklara yakalandı ve öldü... Eskişehir'deyim ve cins bir yavru kedi arıyorum. Maine Coon, Chartreux, Mavi Rus, Himalayan, Ankara ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-10-09, 20:42   #1
derinmavi

derinmavi üyesinin avatarı

Varsayılan Esk/ Kedi arıyorum

Van kedisi sahibiydim ancak yavrucağızı annesi emzirmediği için, direnç zayıflığından türlü türlü hastalıklara yakalandı ve öldü...

Eskişehir'deyim ve cins bir yavru kedi arıyorum. Maine Coon, Chartreux, Mavi Rus, Himalayan, Ankara vs. olabilir fakat tekir istemiyorum çünkü onlar yaramazlıklarıyla canımı çıkardılar geçmişte. Geceleri bile kalkıp ilgilenmekten uyuyamaz oldum, yıprandım. Sakin, uysal hayvanlar tam benlik. Ben de öyleyim çünkü.

Kediye çok para veremeyeceğim, hatta mümkünse ücretsiz sahiplenmek istiyorum. Paramı, kediyi iyi veterinerlerde muayene ettirip onun aşılarını yaptırmaya ve gereksinimleri tam karşılamaya ayıracağım.
23 yaşındayım, adım Ahmet.

Bu mesaj en son " 02-11-09 " tarihinde saat 04:22 itibariyle derinmavi tarafından düzenlenmiştir....
derinmavi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ariyorum, kedi, yavru

Konu Araçları
Mod Seç