|
|||||||
Kedi Almak İstiyorum icinde ankara kedisi arıyorum konusu , merhabalar.ben ankara kedisi arıyorum yawru ya da yetişkin farketmez.3 hafta önce pamuk isimli ankara kedimizi kaybettik annem üzüntüsünü hala atlatamadı ve psikolojik tedavi görüyor ve yeniden bir kedimiz olsun çok ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
merhabalar.ben ankara kedisi arıyorum yawru ya da yetişkin farketmez.3 hafta önce pamuk isimli ankara kedimizi kaybettik annem üzüntüsünü hala atlatamadı ve psikolojik tedavi görüyor ve yeniden bir kedimiz olsun çok istiyor.yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkarsa çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Merhaba,
Bizim ankara kırması çok iyi huylu bir dişi kedimiz var. İsmi Dolores (Doli), 11 yaşında. ekte fotoğraflarını bulabilirsiniz. yakında bebeğimiz olacağı için güvenebileceğimiz birilerine vermek istiyoruz. aşıları tam, bir kez doğurduktan sonra kısırlaştırıldı. kedilerden nefret edenlere bile kendini sevdirebilme becerisine sahip bir kedidir. Bu arada biz istanbuldayız, sizin mesajınızda yer bilgisi yoktu o yüzden istanbulda olduğunuzu varsayarak yazdım. İlgilenirseniz e-mail adresim: levent.sandalci@gmail.com [ATTACH] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
merhaba, 3 yaşındaki ankara kedime güvenebileceğim bir aile bulmaya çalışıyorum. eğer hala ankara kedisi arıyorsanız irtibata geçebiliriz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|