|
|||||||
Hayvan Hakları Genel Konular icinde İzmir'de Hayvan Hakları Günü kutlandı konusu , 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü kapsamında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklar, hayvanları elleriyle beslemenin mutluluğunu yaşadılar. Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Yönetici
|
4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü kapsamında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklar, hayvanları elleriyle beslemenin mutluluğunu yaşadılar.
Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden ve elleriyle hayvanları besleyen çocuklar unutulmayacak bir gün yaşadılar. İzelman anaokulları ve etüd eğitim merkezinde öğrenim gören çocuklar, eğitmenleri ve görevliler ile birlikte 425 bin metrekare alan üzerindeki İzmir Doğal Yaşam Parkı’nda gönüllerince zaman geçirdiler. 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları dolayısıyla Doğal Yaşam Parkı’na gelen çocuklar filleri, maymunları, keçileri ve pelikanları elleri ile beslediler. Büyük heyecanla hayvanların barınaklarına giren çocuklar yiyecekleri alıp hayvanların kendi özel alanlarındaki kayaların, taşların arasına koydular. Daha sonra çocukların dışarı çıkmasının ardından filler ve maymunlar alana getirilerek bırakılan yiyecekleri yediler. Çocuklar özellikle filler ve maymunların dışarı çıkmasını uzun süre tezahüratlarla alkışladılar. Herkesin hayvanları koruması gerektiğini belirten 9 yaşındaki Buket Kayaalp, çok güzel bir gün geçirdiklerini söylerken, 10 yaşındaki Mustafa Ege Şener, hayvanları kendi elleriyle beslemenin çok güzel olduğunu vurguladı. 9 yaşındaki Melisa Balta, “Herkes hayvanlara sahip çıksın, onlara kötü davranmasın” derken, 10 yaşınaki Berke Bulsu da, filleri elleriyle beslemenin ve onların barınaklarına girmenin çok güzel olduğunu ifade etti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
nekadr güzel bir haber. çocukların hayvanlarla beraber büyümeleri benim ençok istediğim şey. bu ür bi etkinlikte gerçekten hayvan sevgisi adına atılmış güzel bi adım.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gunu, haklari, hayvan, izmir'de, kutlandi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |