|
|||||||
Güncel icinde kobay hayvanları !!! konusu , Mihav'da köpük'ün de sayesin de kürke hayır dedik !! ama bir gerçek daha var arkadaşalr KOBAY HAYVANları bu nasıl bir şey ne büyük bir vahşet.... evet belki insanlığın yararına kullanlıyorlar ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Mihav'da köpük'ün de sayesin de kürke hayır dedik !!
ama bir gerçek daha var arkadaşalr KOBAY HAYVANları bu nasıl bir şey ne büyük bir vahşet.... evet belki insanlığın yararına kullanlıyorlar ama inanılmaz kareler var. bu fotoğraflar çok sinirimi bozdu bir hayvansever olarak ve sizinle paylaşmak istedim siz neler düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
#2 |
|
kobay hayvanları........
|
|
|
|
#3 |
|
kobay hayvanları...........
|
|
|
|
#4 |
|
İzmir
Kedi Sahibiyim
|
aman allahım bu çok kötü.cnlarım neylere maruz kalıyolar /
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
duyarsız kalmadığın teşekkür ederim....
çok acı çok....inanılmaz üzüldüm ben de bu fotoğrafları görünce.
Bu mesaj en son " 20-11-08 " tarihinde saat 00:23 itibariyle 3 hav 1 miyav tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Dostum Yok
|
Bir çok şeyi yapabiliyor ve sağlığımızı koruyabiliyorsak onların sayesinde.Üzücü ama böyle olmak zorunda.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
İzmir
Kedi Sahibiyim
|
deney için bile olsa hayvanlara yapılan bunca işkencenin hiç bir geçerli mazareti yok benim için.onlarda allahın verdiği bir can tek fark onlara hayvan bizlere insan adı verilmiş.ne sebeple olursa olsun hayvanların canını yakan insanları allah kahretsin.......
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dostum Yok
|
Ne yapmalı peki sizce? İnsanlarımı denek yapalım?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
şunuda belirtmeden edemiyeceğim,
yurtdışında ilaç firmalarının önün de kobay olmak için sıra bekleyen bir insan yığını mevcut. inanılmaz para veriliyor bu iş için....
|
|
|
|
#10 |
|
Dostum Yok
|
Para verdiklerini bilmiyordum ama bilim adına kobay olan bir çok insan var ama yinede hayvanlar kobay olmak zorundadır.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
pardon bu zorumluluk neden kaynaklanmaktadır acaba?
çok kesin bir ifade kullanmışsınız, eminim kesin bir gerçeğe ya da bilgiye sahip olduğunuzu düşündüm birden bunun için soruyorum bu soruyu....
|
|
|
|
#12 |
|
İzmir
Kedi Sahibiyim
|
hiç bir zaman onlar hayvan die empati yapmayı düşünmediniz dimi? düşünemezsiniz çünkü kimse düşünce de bile olsa hayvan olmak istemez.ama ben yapıorum işte kendimi onların yerine koyuyorum,bu savunmasız konuşamayan güç kuvvet kullanamayan hayvanları bu k |