Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Serbest Kürsü > Güncel

Dünyanın En ürkütücü 10 Hayvanı!..

Güncel icinde Dünyanın En ürkütücü 10 Hayvanı!.. konusu , Bazıları ölümcül zehir taşıyan bazıları da garip ve değişik görünümleriyle korkutan en ürkütücü 10 hayvan açıklandı.Listenin tepesinde hemen hemen hepinizin tahmin ettiği o hayvan var.İşte o ürkütücü hayvanlar.. 1. Parlak ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-03-09, 15:54   #1
Djpink
Yönetici

Djpink üyesinin avatarı

Blog Başlıkları: 10
Lightbulb Dünyanın En ürkütücü 10 Hayvanı!..

Bazıları ölümcül zehir taşıyan bazıları da garip ve değişik görünümleriyle korkutan en ürkütücü 10 hayvan açıklandı.Listenin tepesinde hemen hemen hepinizin tahmin ettiği o hayvan var.İşte o ürkütücü hayvanlar..

1. Parlak Yeşil Yılan: Yemyeşil rengiyle Asya'nın Güneydoğu bölgesinde yaşayan bu yılanı saklandığı bir ağaçta farketmek hemen hemen imkansızdır.Genelde ağaçta yaşayan bu yılan yukarıdan aşağı yaptığı saldırılarla pek çok insanı boynundan ısırıp ölümüne neden oldu.

2.Snakefish : Boyları 2 metre ile 3 metre arasında değişen korkunç görünümlü bu yılan balıkları dişleriyle karadaki cinslerini andırır ama zararsızdır. 6 kiloya kadar büyür.

3. Dev Isopod : Terminatöre benzeyen bu ilginç hayvan okyanus tabanında 6 bin ft derinlikte yaşar.Etobur bir kabuklu olan Isopodlar tuhaf görünümleriyle dünya dışı canlılası gibi durur.

4. Aye Aye : Madagaskar'da felaket habercisi sayılan ilginç gözlere sahip bu canlı oldukça tuhaf bir yüze sahiptir.Bu kötü ünvanları yüzünden köylüler bu hayvanları gördükleri yerde öldürür.Ortalama 40 santim büyüklüğünde bir başı 2 metre uzunluğunda boyu olan Aye Aye iki kola kadar gelir.

5. Star-Nosed Mole: Yıldız burunlu Mole evrenin en değişik ağzına sahiptir.Kendisi bir köstebek türüdür.

6. The Frilled Lizard :Kahveringi ile sarı karışımı heybetli yelesiyle Avustralya'nın en ilginç kertenkelesi. Kızdığı ve korktuğu zaman fil kulağı gibi açtığı yelesiyle farklı bir görünüme girir.Yaklaşık 90 santim boyundadır.

7. Leaf-Tailed Gecko : Yaprak kuyruklu Gecko Madagaskar'ın tropikal ormanlarında yaşar.Bağırdığında açtığı ağzı göreni şaşkına çevirir.

8. Kerivoula Kachinensis : Asya'da keşfedilmemiş bölgelerde yeni bulunan bu yarasa türü insanı en rahatsız eden hayvanlardan birisidir.

9 The Naked Mole Rat : Çıplak sıcak tüysüz derisi ile ürkütücü bir hayvandır.Sarımsı kırışmış cildi ile aslında biraz da komiktir.28 yıl civarında yaşar.Tabi kurda kuşa yem olmazsa.

10. Puss Caterpillar : Uzun tüylü bu kurtçuk aslında oldukça zehirli bir iğne taşır.İnsana dokunduğunda yılan ısırığı kadar acı verir.

İŞTE BU İLGİNÇ HAYVANLARIN ÜRKÜTEN FOTOĞRAFLARI...

Djpink Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-09, 20:09   #2
merve çağrı

merve çağrı üyesinin avatarı

Varsayılan Cvp: Dünyanın En ürkütücü 10 Hayvanı!..

aman allah'ım
merve çağrı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-03-09, 21:05   #3
meneldur

meneldur üyesinin avatarı

en baştaki yılanlar ne kadar güzel ve gizemli duruyor. asalet abideleri
meneldur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-09, 00:22   #4
keti

keti üyesinin avatarı

hepsi çok ürkütücü geldi bana. rüyama girecekolursa naparım acaba?
keti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-09, 00:50   #5
>Ferik ve Bulut<

>Ferik ve Bulut< üyesinin avatarı

meneldur tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
en baştaki yılanlar ne kadar güzel ve gizemli duruyor. asalet abideleri
Canımcım sana katılıyorum, ben de yılanlardan ürksem de o hayvanları çok gizemli bulurum..
Hadi bir de gerçek bir olay anlatayım...
Annem gençliğinde köyümüze gitmiş... Orda yılanlı su diye bir yer varmış... Çok büyük sıkıntısı ve derdi olan oraya gider dileğini dilermiş.... Eh annem de birgün delilik yapıp gitmiş... Tabi gidermiş diyorsam herkes gitmezmiş annem deli hatunun teki üstelik de epeyce dertliymiş kırk yılın başı da köye gidince o yılanlı suyu herkese rağmen ziyaret etmiş.... Neden engelliyorlarmış onu da söyleyeyim.... Temiz kalpli insanların dileği kabul olurmuş ve de yılan onlara dokunmazmış eh içiniz fesatsa başınıza ne geleceğini anlamış olmalısınız

Ve benim tatlı ve deli annem gitmiş oraya... Namaz kılmış orada ve o namaz kılıyorken 'yılanımız' gelmiş... Öylece durmuş... Annem namazını kılmış duasını etmiş... Yılan da gitmiş... Sonra da annem gitmiş... Yılanın gitmesi annemin gidişinden sonra da olabilir net hatırlamıyorum fakat sahiden annemin duası kabul olmuş

Yılanlar işte... Sahiden mistik hayvanlar... Ve şifanın sembolü onlar... Ben de yılanlı takılara bayılırım... Garip bir bağ var bu çok ama çok korktuğum hayvanlarla aramda
>Ferik ve Bulut< Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-09, 18:40   #6
pisicik

pisicik üyesinin avatarı

İstanbul (Anadolu Yakası)
Blog Başlıkları: 13

Yeşil yılanların derisine bayılıyorum! Çok iç açıcı renkler Ama bir o kadar da ürkütücüler
pisicik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-03-09, 20:13   #7
sipsevdi

yılana ve tüysüz fareye bayıldım felaket sevimli görünüyolar
sipsevdi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
dunyanin, hayvani!.., urkutucu

Konu Araçları
Mod Seç