|
|||||||
Görüşlerinize Önem Veriyoruz icinde teşekkürler konusu , zorlu zamanları kendi halimde kimseyle paylaşamadan atlattım cincanı kaybettiğimde. öss ye hazırlandığım için net yoktu ve böyle bir sitenin varlığında haberim olmadı dolayısıyla. kimseyle paylaşamadım o acıyı kimseye anlatamadım içim ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
zorlu zamanları kendi halimde kimseyle paylaşamadan atlattım cincanı kaybettiğimde. öss ye hazırlandığım için net yoktu ve böyle bir sitenin varlığında haberim olmadı dolayısıyla. kimseyle paylaşamadım o acıyı kimseye anlatamadım içim acırken nefesim tıkanırken gizledim gözyaşlarımı kalabalık yalnızlıkların ardında... ve aylar sonra böyle bir sitedeyim çok mutluyum çok huzurluyum elbette mıkırım sayesinde. şimdi canım yansa size anlatsam biliyorum belki benimle ağlar belki benden çok üzülürsünüz çünkü siz beni anlamış gb yapmazsınız ANLARSINIZ... bana burda bir ay kadar kısa bir sürede de olsa yaşattığınız herşey için çok teşekkür ederim böyle bir siteye üye olmak ve aranızda VARolmak benim için çok özel...
herkese sevgi dolu günler dilerim... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul (Avrupa Yakası)
Köpek Sahibiyim
Blog Başlıkları: 10
|
Melike bu kadar samimi bu kadar sevgi dolu bir yazı üzerine inan ne yazmalıyım bilemedim.. Ama ne kadar güzel ki sizler gibi sevgi dolu insanlarla birlikteyiz. Ben teşekkür ederim bize katıldıgın,samimiyetimize güvendigin için..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Dostum Yok
|
Kaç dakikadır düşünüyorum aynı sözün üzerinde...
Beni anlamış gibi yapmazsınız, ANLARSINIZ... üzerine söyleyecek söz yok arkadaşım.. (: Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim... Doğru yerdeyim...
|
|
|
#4 |
|
benim artık burda kocaman bir ailem var
sevgi ve sevdiklerimiz üzerine kurulu evet doğru yerdeyiz |
|
|
|
|
![]() |